Nabohjaelp

Nabohjælp er en vigtig del af det at spille Elvenar, da det giver både dig som spiller, og det broderskab du er med i, fordele. Hver gang du giver en nabo nabohjælp får du en belønning basseret på hvilket level dit rådhus er i. Det samme gør modtageren af din hjælp. Gengælder man nabo hjælpen inden for 24 timer får man en ekstra belønning.

Når du hjælper en i Broderskabet, for broderskabs tildelt point, som samles og kan efterhånden åbne op for fordele for alle spillere i broderskabet. Broderskabs point fås også gennem turneringer eventyr og spiret.

Man kan se på en spillers bynavn hvordan vedkommende gerne vil belønnes: K.H.R ville betyde at når du giver hjælp, ville det være i følgende rækkefølge. Kultur, Håndværkere og Rådhus. K.H betyder ikke kærlig hilsen, men Kultur og Håndværkere :)

Hvis du gerne vil bestemme, hvad du gerne vil have hjælp til, skal du ændre dit bynavn til at afspejle dette. Herunder er der lidt billeder af andre spilleres bynavne. Dit bynavn ændres frit ved at redigerer din profil ved at klikke på dit billede i spillet. Der er nogle der bruger andre ord som polering, mønter etc. Der er mere info om disse i wiki.


Læs evt. mere her på wiki -->>