Velkommen


Hej og velkommen til i New Eden


Lige et par retningslinjer eller vejledninger, da vi jo ikke skal bestemme hvordan du vil spille spillet, men alligevel, da vi jo har spillet en del

efterhånden, opdager vi jo, at vi måske har fejlet eller spillet lidt uklogt ift. at komme derudaf.1. Byg altid kun de produktionsbygninger som i har boost til. Pladsen i jeres by er minimal og den skal i tænke meget over. Efterhånden som i opgraderer, kræver bygningerne også mere plads. De vare som i ikke har boost i kan i altid bytte jer til i den åbne handel. Vi kan også se jeres handler i broderskabet så vi skal nok tage dem så snart vi ser dem. Står i og mangler en del varer kan man jo altid spørge i chatten om der er en der kan hjælpe. Vi handler gerne til jeres fordel eks. din boostede vare er Marmor og du mangler Planker. Så kan man sagtens lave en studehandel med os der lyder 50 marmor / 500 planker.

Jeres boostede varer kan ses i rådhuset under fanen relikvier.


2. Der kører en ugentlig event, Turnering hvor man får en masse relikvier, videnspoint etc. Den kan i helt nye ikke deltage i før i når lidt ind i kapitel 4. Så de første kapitler bliver langt sejt træk da i ikke får de boost turneringen giver ift. videnspoint og relikvier.

Ligeledes er der et Evighedens spir som først låses op i kapitel 5. Det er her du høster en masse formularer og tidsreduktioner og meget andet brugbart.


Det vigtigt at i kigger i punkt 1 og snakker med os for at få ressourcer til at komme hurtigt gennem de første kapitler.


3. Husk at lade spillet ligge. Jeres familie, venner interesser ud over at spille er vigtigere. Vi har medlemmer i broderskabet der er væk i længere tid af gangen. Bare sig til. Så vi ved der er en årsag.Velkommen til alle sammen